sunnuntai 12. elokuuta 2018

Valioitumisia ja testituloksia

Ransun kanssa olimme Puolassa Sopotin näyttelyissä 4.-5.8.2018. Matkaseurana meillä oli Ransun kasvattaja Eeva sekä pumit Ricca ja Martta (Ransun emä ja sisko).

Näyttelyt menivät oikein hyvin. Kaikista kolmesta tuli Puolan valioita! Ransun luokassa oli toisena ruotsalainen Mariell De Marque Lhuriz Av Fylgia, jonka Ransu voitti molempina päivinä saaden CACIBin ja oli VSP molempina päivinä. Martta oli ensimmäisenä päivänä ROP, Ricca toisena päivänä. Tuomareina olivat lauantaina Jadwiga Niciewicz Puolasta ja sunnuntaina Igoris Zizevskis Liettuasta.

Martta, Ricca ja Ransu

Onneksi päästiin reissuun, olin sunnuntaina ja maanantaina 40 asteen kuumeessa ja sain jalkaani ruusun. Kuume laski maanantain ja tiistain välisenä yönä ja sain antibioottia suoraan suoneen kahtena päivänä. Eipä tuo menoa haitannut, vaikka jalka aikamoisen turvoksissa olikin!

Meidän ollessa Puolassa Riku kävi Kekun kanssa luonnetestissä. Ihan tuli Rikun näköinen tulos. 


1-1ToimintakykyPieni-15
2+1bTerävyysKoira joka ei osoita lainkaan terävyyttä1
3+1PuolustushaluPieni1
4-2TaisteluhaluRiittämätön-20
5+1bHermorakenneHermostunein pyrkimyksin35
6+3TemperamenttiVilkas45
7+1KovuusHieman pehmeä8
8+3LuoksepäästävyysHyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin45
9++LaukauspelottomuusLaukauskokematon
Yhteensä100

Eilen oltiin Rikun kanssa Raision Elonäyttelyssä. Hyvin meni, Riku sai SERTin ja sen myötä Rikusta tuli Suomen Muotovalio. Tuomarina oli Dusan Paunovic, Serbia.


Ennen Puolan reissua Ransu kävi petotestissä. Ransu katsoi parhaimmaksi siirtyä mun taakse ja olla liikkumatta mihinkään. Ei edes karkuun uskaltanut lähteä. Eikä päästänyt ääntäkään. Yritti vaan olla pieni ja huomaamaton!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti